Wednesday 16 January 2013

Ardell Natural trepavice

ARDELL je u '80-ima stvorio na svijetu najveći izbor umjetnih trepavica vrhunske kvalitete, jednostavnih za korištenje. ARDELL nudi sve što je potrebno za stvaranje izgleda primamljivih očiju. ARDELL je puno više od trepavica, jer razumijemo da žene žele seksi, ljepši izgled prirodnih, gušćih i dužih trepavica. Istraživanja pokazuju potrebu žena da se osjećaju ugodno uz umjetne trepavice. Uz ARDELL trepavice, tu je komfor i jednostavnost korištenja umjetnih trepavica. One su ultra light, lako se nanose i lako uklanjaju.
O Ardell trepavicama imali ste priliku čitati OVDJE.
Ponudu Ardell trepavica pogledajte na oficijelnoj stranici Lilo cosmetics BiH.



Vjerujem da mnogima od vas stavljanje umjetnih trepavica nije najlakša stvar na svijetu, pa nije ni meni. Samo treba malo vježbe i strpljenja. Ako vam ne uspije od prve nemojte se ljutiti i probajte opet neki drugi dan.

U današnjem kratkom video tutorialu pokazat ću vam kako da stavite u komadu umjetne trepavice. Trebate uvijač za trepavice, umjetne trepavice, ljepilo i pincetu. Kao što vidite od šminke nemam apsolutno ništa  jer želim da što bolje vidite trepavice. Inače stavljam ih nakon što završim kompletan makeup na očima. Neki stavljaju maskaru nakon umjetnih trepavica, ali ja preporučujem da stavite maskaru prije. Na taj način prilikom skidanja umjetnih trepavica manja je vjerovatnoća da čupnete i par svojih. Hoćete li ih stavljati prije ili poslije ovisi o vama, isprobajte oba načina i vidite koji vama najbolje odgovara.






Umjetne trepavice i ljepilo su dvije nabitnije stavke. Koristila sam  Ardell Natural trepavice i Ardell Clear Adhesive  ljepilo.

Jako sam zadovoljna ovim umjetnim trepavicama, kvalitetne su i imaju veliki izbor. Umjetne trepavice u komadu možete iskoristiti više puta, samo je bitno da ih dobro očistite i spremite u njihovu kutiju. Do sada sam ih  9 puta nosila/čistila i još su kao nove. Naravno da bi trepavice zadržale svoj prvobitni oblik morate ih pažljivo skinuti i svaki put odstraniti ljepilo.



Ljepilo je odlično, poprilično brzo se suši i postaje prozirno.




Nakon što ste izvadile trepavice iz kutije, potrebno ih je malo saviti kako biste ih lakše stavile. Stavim ogledalo ispred sebe zatim uvijem svoje trepavice i uzmem umjetne trepavice sa pincetom. Prije nego što ih zalijepite stavite ih na kapke da biste otprilike vidjeli gdje ih staviti i da li vam odgovara dužina. Nanesem ljepilo na umjetne trepavice i jednu kapljicu više na same rubove. Pričekam 30ak sekundi da se ljepilo počne sušiti i da postane “gumeno”. Prvo ih stavljam na sredinu kapka, nakon toga pritisnem vanjske dijelove. Pokušajte ih staviti što bliže vlastitim trepavicama i prstima ih spojite sa svojima. I to je to, nakon toga pričekam da se malo osuše i sa malo tuša prekrijem ljepilo. Tuš će sakriti prijelaz između umjetnih i prirodnih trepavica.

NAPOMENA: nemojte ih stavljati preblizu početku oka jer bi vas mogle nažuljati.

Nisam ih morala kratiti i što je jako bitno nisu teške na očima. Oči su naglašene, primjeti se doza dramatičnosti, ali ništa pretjerano. Dobije se na dužini trepavica, a gustoća je solidna. Ako vam je prvi put da nosite umjetne trepavice na početku ćete ih osjetiti bez obzira kakve su. Ukoliko vas i nakon nekog vremena žuljaju postoji mogućnost da ste ih pogrešno stavili ili ne odgovaraju vašem obliku oka.




Ovako izgledaju nakon 9 puta nošenja:



Što se tiče odabira trepavice, to je ipak vaša odluka, sve ovisi o tome šta želite.






11 comments:

  1. Divne su, ja ih koristim za neke posebne prilike ;)
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Stvarno si dobro napisala post i video tutorijal je odličan!!! Ja nekoliko puta pokušavala sa Essence trepuškama i iznervirala se :) ...možda da pokušam sa Ardell-ovim pa uspijem...

    ReplyDelete
  3. Odlicno si uradila ovaj video.
    Ja sam vec uvjezbala stavljanje, ali priznajem da su mi u pocetku predstavljale mali problem :)

    ReplyDelete
  4. Odličan post!!! Ja sam ih samo nekoliko puta stavljala i to bez problema ( što me iznenadilo) ove tvoje izgledaju predobro. :D

    ReplyDelete
  5. ja sam prije nosila vjestacke trepavice, ne znam zasto sam prestala, ali si mi inspirisala da ih ponovo nosim :)
    btw odlicno uradjen video ;)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Super si uradila video, a trepavice ti jako lijepo stoje :)

    ReplyDelete
  7. oooo boze ja se divim tvojim lijepim ocima!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Pozdrav svima :)
      Pogledajte našu ponudu Ardell-a i ostalih brendova na našem web shopu www.umjetninokti.com ili u našim trogovinama u Splitu ili Zagrebu!
      Caooo ;)

      Delete
  9. Pozdrav svima :)
    Pogledajte našu ponudu Ardell-a i ostalih brendova na našem web shopu www.umjetninokti.com ili u našim trogovinama u Splitu ili Zagrebu!
    Caooo ;)

    ReplyDelete
  10. moracu da smislim kakve cu trepe da uzmem jer ih nikad nisam imala a stvarno bih volela da probam :)

    super post, bas super izgledaju ove ardell

    ReplyDelete

Thank you all, for your lovely comments! I appreciate and read every single one of them. It really means a lot to me <3