Friday, 21 December 2012

Clarissa nails and China glaze+GIVEAWAY


Lilocosmetics d.o.o. je ovlašteni  zastupnik firme Clarissa nails za Bosnu i Hercegovinu.
Iz kompanije Clarissa nails ističu da je njhova linija proizvoda sinonim za ženstvenost i stil, klasična i uvijek moderna sa nizom profesionalnih proizvoda kojima se trudi udovoljiti ženi u svakom pogledu.
Clarissa nails je rođena kao ideja Calogera Ciaccia koji je zajedno sa svojom suprugom Sofijom sa puno entuzijazma i ljubavi pokrenuo  porodični posao i u međuvremenu pretvorio Clarissa nails u jednu od vodećih firmi u Italiji na polju manikure i pedikure, i  svoje bogato iskustvo, stečeno godinama rada, utkao u stvaranje i širenje firme koja  trenutno posluje u više od 40 zemalja svijeta uključujući i Bosnu i Hercegovinu.
Svi proizvodi Clarissa nails vam garantuju izvrsne rezultate i podsjećaju nas da se snovi zaista mogu ostvariti!


Kompletnu ponudu prozvoda možete pogledati na oficijelnoj stranici Lilo cosmetics BiH.
Blog Beauty RollerCoaster je dobio priliku da bude jedan od zvaničnih predstavnika i promotera proizvoda firme Clarisse nails na prostoru Bosne i Hercegovine.  Paket me je mnogo obradovao, a šta se sve našlo u njemu pogledajte i vi :)

Nova kolekcija Fright Night iz linije trepavica Ardell!U boji, zabavne, pomalo lude i zavodljive, sa peruškama, šljokicama i svarovski kristalima – tako se prezentira nova linija trepavica Ardell za ukrašavanje vaših očiju u posebnim prilikama (noć vještica, novogodišnja zabava...) u kojima i oči žele dobiti svoju priliku i postati protagonisti van okvira klasičnog šminkanja.Nova moda? Nova igra zavođenja?
Ukoliko pravilno i sa ukusom koristite ove trepavice postat će dio vašeg asesoara kojim ćete naglasiti i uljepšati vaše oči. Dio mode 60-70-tih godina , zahvaljujući stilu bourlesque, ima tendencu da se prirodne trepavice produže i naglase, i  sve više postaje novi  trend. Kolekcija Fright Night iz linije trepavica Ardell je idealna kao dio makeup-a za posebne i specijalne  prilike – oči naglašene i originalne u stilu spider women ili zavodljive cat eyes.


U kolekciji Fright Night izdvajamo:

Pixie Dust – srebrni prah na šljokicama koji naglašava vaš pogled u najtamnijoj noći godine

Fortune Teller extra long-u bojama, pomalo lude, za zavodljivi pogled čarobnice.

Enchantress-ukrašene malim cirkonima u boji, za zavodničke oči.

Dark Angel-crne, sa malim peruškicama koje naglašavaju vanjski ugao oka.

Cleopatra-razdvojene trepavice, koje daju efekat lepeze, ukrašene swarovski kristalima na vanjskim uglovima oka.

Fairy Wings-duge trepavice, sa odsjajem u boji zahvaljući mikro swarovski kristalima koji su postavljeni na vrh trepavica.

Spider Women-razdvojene i duge trepavice, koje naglašavaju svaki pogled

Goth Princess-za savršen make up – u perfektnom gotskom stilu

Vampire-idealne za kreiranje perfetnog, neodoljivog stila, za look total dark!


Seche Vite Dry Fast Top CoatZnate onu izreku: "Svaka žena je bespomoćna, dok joj se ne osuši lak na noktima". Iz kompanije Clarissa nails su mislili i na to. Seche Vite Dry Fast Top Coat, kao što i sam naziv kaže, će ubrzati sušenje laka.Uz pomoć ovog sjajnog proizvoda nokti će vam biti potpuno suhi za samo nekoliko minuta!
Njegova formula prodire u vaš lak za nokte formirajući jedinstveni premaz koji će vam osigurati puno veću postojanost, bez otkidanja komadića laka. Još jedna stvar zbog koje je Seche Vite tako izvanredan proizvod je nevjerovatan sjaj! Niti jedan drugi nadlak neće vam pružiti tako gust, staklenast, visok sjaj kao Seche.

China glaze Wireless Holograpich Top CoatTop gel za lakove, obezbjeđuje visoki sjaj i sprječava da se nokti ljušte i pucaju. Jednostavan je za upotrebu i nanosi se kao i svi drugi lakovi. Koristi se kao zaštitni sloj koji laku daje visoki sjaj. Preporučuje se nanošenje jednog sloja.


Clarissa nails Olio alla mandorla- bademovo ulje za zanokticeBademovo ulje za nokte i zanoktice, ima prijatne i osvježavajuće sposobnosti koje regenerišu suhe zanoktice i crvenilo oko noktiju. Idealno je za korištenje u području zanoktica nakon nadogradnje noktiju. Zahvaljujući njenim visoko hidrirajućim osobinama trebalo bi da se ravnomjerno nanosi na prirodne nokte kako bi ih učinilo fleksibilnijim I zaštitilo od pucanja. Jednostavno I elegantno pakovanje od 15 ml sa standardnom četkicom.

China Glaze Nail Lacquer
Tu su i fantastični China Glaze lakovi za nokte vrhunskog kvaliteta. Poznati brend proizvođača All American Industry - Los Angeles.  China Glaze je kompanija koja već 13 godina uveseljava ljubitelje lakova za nokte i pruža široku paletu modernih i klasičnih nijansi. Odlične su kvalitete, ali ne treba zaboraviti i da su poprilično darežljivi kada se radi o mililitraži. U ovoj divnoj bočici dobit ćete 14ml proizvoda.


Ukoliko ne pratite moju facebook stranicu, a trebali biste :) želim se i ovdje zahvaliti svima koji me podržavaju i prate.  Hvala vam od ♥ A šta kažete sada na još jedan giveaway? Klik na Beauty RollerCoaster Facebook stranicu!


2 comments:

  1. Kolika je cijena Seche Vite top coata? Stranica je dosta nepregledna pa se nisam uspjela snaći.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dosta je konfuzno,ali iako sam pronašla nadlak na stranici cijena nije pisala :/ Gledala sam malo po netu i čini mi se da se cijena kreće oko 9-10KM. Ukoliko pronađem tačnu cijenu, javim ;)

      Delete

Thank you all, for your lovely comments! I appreciate and read every single one of them. It really means a lot to me <3